• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Actie Matcha Master Multitasker 12 ml

1 / 1
0,00
Een heerlijke huidcrème waar matcha in verwerkt is.
Levertijd 1-2 dagen
Voor 17:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Actie Matcha Master Multitasker 12 ml

Prisma Protect SPF30 Travel 12 ml

Dermalogica’s allernieuwste moisturizer - is een ware master multitasker voor de huid. De moisturizer werkt proactief samen met de beschermmodus van de huid, die dagelijks bezig is om jouw huid te beschermen tegen schadelijke indringers zoals UV-straling en luchtvervuiling. Prisma Protect SPF30 zet daglicht om in energie voor jouw huid dankzij de Intelligente Drone Technologie. Deze master multitasker beschermt, hydrateert en perfectioneert de huid dankzij een innovatieve door licht geactiveerde technologie. 

Master Multitasker

Als geboren multitaskers leiden we allemaal een druk, sociaal leven en houden we dagelijks tientallen ballen in de lucht. Wat we ons niet realiseren is dat ook onze huid overuren maakt: terwijl wij druk bezig zijn met onze dagelijkse bezigheden staat onze huid overdag in de beschermmodus. De huid is gedurende de dag bezig met het afweren van externe triggers zoals UV-straling, luchtvervuiling en beschermt de huid tegen de vrije radicalen die huidschade veroorzaken. Dermalogica’s nieuwe Prisma Protect SPF30 is zo geformuleerd dat het maar liefst 85% luchtvervuiling blokkeert. Ook zorgt de moisturizer voor een stralende, goed gehydrateerde én beschermde huid. De Prisma Protect SPF30 is de ideale multitasking moisturizer voor jouw huid in drukke tijden.

Belangrijkste voordelen:

Prisma Protect SPF30 activeert de huid en werkt samen met de natuurlijke beschermmodus van de huid. Deze door licht geactiveerde multitasking moisturizer biedt breedspectrum UV bescherming en voorkomt tekenen van toekomstige huidveroudering.

• Beschermt tegen UV-straling, vrije radicalen schade en luchtvervuiling
• Hydrateert voor een zichtbare zachte huid gedurende de dag
• Perfectioneert en egaliseert de natuurlijke gezonde uitstraling van de huid

Hoofdingrediënten:

• Intelligente Drone Technologie levert capsules gevuld met een fotosensitief ingrediënt (chromofoor) waardoor de huid meer gaat stralen voor een natuurlijke glow.
• Geavanceerde vochtmagneten zorgen voor een intense hydratatie gedurende de dag.
Matcha thee neutraliseert vrije radicalen en beschermt de huid tegen de schadelijke effecten van luchtvervuiling.
• Avobenzone, Homosalate, Octisalate en Octocrylene bieden een breedspectrum UVA en UVB bescherming in SPF30.
• Een Bioferment van Salie verheldert, verzacht en egaliseert de huid.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen