SUPERIOR MATCHA & EXTRAORDINARY TEA

Groene Thee

Groene Thee

Groene thee is thee gemaakt van de bladeren van Camellia sinensis en wordt vaak “ongefermenteerde thee” genoemd. Voor de beste thee worden handgeplukte blaadjes gebruikt, de versgeplukte bladeren worden verflenst en gelijk verhit om fermentatie (of oxidatie) tegen te gaan.

Groene thee heeft een lager cafeïnegehalte per kop dan zwarte thee en een veel lager cafeïnegehalte dan koffie. Een specifiek niveau van de cafeïne per kopje groene thee is moeilijk te definiëren omdat dat afhangt van het type groene thee, de verwerking en uiteindelijk de bereiding.

Groene thee is niet veel verwerkt voordat het in je kop wordt geschonken, het is rijk aan catechines. Catechines zijn krachtige antioxidanten die celbeschadiging bestrijden en soms zelfs kan voorkomen.

block
block
Min: €0 Max: €15

Jasmijn Thee Parels - Groene thee

Een heerlijke groene thee op natuurlijke wijze gearomatiseerd met geurige jasmijn bloemen. Alleen de jongste en beste theeblaadjes worden met de hand geplukt en gerold. Jasmijn thee past op elk moment van de dag en bij een kruidige maaltijd.

€10,95

Green Summit - Groene thee

Een groene grand cru thee, ook bekend als Tian Mu Qing Ding ("Green Summit"). De infusie is licht van kleur en heeft een verfrissende, notige en tegelijkertijd kruidige smaak. Een heldere lichte thee die heerlijk smaakt op elk moment van de dag.

€7,50

Gyokuro Asahi-Japanse groene thee

Gyokuro is een Japanse groene thee en wordt gezien als de keizer van de Japanse thee. Hij wordt eens per jaar gemaakt van de beste theeblaadjes en heeft een unieke, nootachtige, hartige smaak.

€11,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »