SUPERIOR MATCHA & EXTRAORDINARY TEA

Matcha, superior green tea

Matcha, superior green tea

De groene thee die van kleine theevelden in de provincie Kyoto komt, wordt nog op de traditionele manier tot matcha verwerkt. Afhankelijk van de beoogde kwaliteit worden de planten gedurende twee tot zes weken beschaduwd. De felgroene blaadjes worden in het voorjaar met de hand geplukt. De theeblaadjes worden gedroogd, de bladnerven verwijderd, het bladvlees wordt zeer fijn vermalen tussen granieten molenstenen en tenslotte luchtdicht verpakt.

block
block
Min: €0 Max: €45

Matcha Ceremonial

Dit is een uitstekende keuze als je begint met matcha, het is een milde groene thee, afkomstig uit regio Uji nabij Kyoto. Het poeder heeft een rijke groene kleur en een aromatische smaak.

€16,95

Matcha Premium Ceremonial

Deze matcha is heerlijk om dagelijks te drinken, hij wordt in Japan veelvuldig gebruikt tijdens de Japanse Thee Ceremonie (Cha-No-Yu).

€26,95

Matcha Hyper Premium

De umami smaak van deze Hyper Premium is uniek in de matcha wereld. Voor het drinken van deze groene thee moet dus de tijd genomen worden om er met volle aandacht van te kunnen genieten.

€44,95

Matcha Set, Superior Matcha & Chasen

Deze set bevat een blikje van 30g Superior Matcha, naar keuze, een bamboe klopper en een bamboe lepel, hiermee maak je matcha op de traditionele manier, zoals het al eeuwen gedaan wordt in Japan.

€31,95 €29,95

Bamboe matcha klopper

Handgemaakte bamboe matcha klopper voor het bereiden van matcha thee.

€12,50

Matcha theekom

Authentieke matcha kom uit Japan.

€19,80

Matcha set (4-delig)

Alle accessoires die je nodig hebt om matcha op de Japanse wijze te bereiden.

€46,75 €42,80

Bamboe Matcha lepel - Chashaku

Bamboe matcha lepel, anti statisch, voor het opscheppen van de juiste hoeveelheid matcha.

€2,50

Matcha klopper houder - Kusenaoshi

Japanse klopper houder (kusenaoshi) voor het opbergen van de matcha klopper (chasen).

€8,50
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »