SUPERIOR MATCHA & EXTRAORDINARY TEA

Zwarte thee

Zwarte thee

De methodes en variëteiten van zwarte thee verschillen per gebied, maar het proces omvat altijd de vier basisonderdelen: verflensen, rollen, fermenteren en vuren (of drogen). Zwarte thee is meer geoxideerd dan oolong, groene en witte thee en is daardoor ook sterker van smaak.

In China en de omliggende landen is de thee bekend als "rode thee", hiermee wordt de kleur van de drank zelf bedoeld. De westerse naam zwarte thee refereert naar de kleur van de geoxideerde theeblaadjes.

block
block
Min: €0 Max: €10

Yunnan Gold - Zwarte thee

De beste zwarte thee uit Yunnan. De thee bestaat uit goudkleurige knopjes en smaakt zoet met tonen van honing, cacao en geurig hout. Zeer geschikt als ochtend- en dessert thee.

€8,50

Lapsang Souchong - Zwarte thee

Not for the faint hearted! Lapsang Souchong onderscheidt zich van alle andere thee. Traditioneel gerookt boven dennenvuur, waardoor de thee zijn karakteristieke smaak krijgt: rokerig met delicate hints van de Chinese zoete vrucht bekend als "Longan".

€4,95

Earl Grey - Zwarte thee

Earl Grey is de perfecte ontbijtthee. Een Darjeeling thee met een verkwikkend citrus bouquet doordat hij is gearomatiseerd met Bergamotolie.

€4,95

Lychee Black - Zwarte Thee

Lychee Black is zwarte thee die is gearomatiseerd met de friszoete tropische lychee vrucht. De combinatie van de complexe smaak van zwarte thee en het zoete aroma van lychee maakt deze thee tot een ware delicatesse.

€4,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »