SUPERIOR MATCHA & EXTRAORDINARY TEA

Retourneren

Oei, als je op deze je op deze pagina komt is er iets verkeerd gegaan. Heb je een vraag? Kijk of je het antwoord op deze pagina kunt vinden. Zo niet, dan kun je altijd even contact met ons opnemen info@mrmrstea.nl of +31 (0)6 47828115.


Heb je een verkeerd, beschadigd of defect product ontvangen

Als je een verkeerd product ontvangen hebt krijg je uiteraard van ons kosteloos het juiste product toegestuurd. Als het product na ontvangst beschadigd of defect is krijg je ook kosteloos een nieuw product toegestuurd. Neem hiervoor eerst contact op ons info@mrmrstea.nl


Terugbetalen na retourneren

Zodra wij je retour gezonden product of bestelling in goede orde hebben ontvangen zal het reeds betaalde bedrag binnen drie werkdagen worden teruggestort. De kosten voor transport van retourzendingen zijn voor eigen rekening.


Hoe een product of bestelling retourneren

Wij verzoeken je eerst contact met ons op te nemen voordat je een pakket of product retourneert. Neem contact op via info@mrmrstea.nl of bel op het nummer +31 (0)6 47828115.
 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »