SUPERIOR MATCHA & EXTRAORDINARY TEA

Matcha, superior green tea

Matcha, superior green tea

De groene thee die van kleine theevelden in de provincie Kyoto komt, wordt nog op de traditionele manier tot matcha verwerkt. Afhankelijk van de beoogde kwaliteit worden de planten gedurende twee tot zes weken beschaduwd. De felgroene blaadjes worden in het voorjaar met de hand geplukt. De theeblaadjes worden gedroogd en de bladnerven verwijderd en zodra dit gebeurd is zeer fijn vermalen tussen granieten molenstenen. 

block
block
Min: €0 Max: €300

Matcha Uji no Sato

Matcha poeder is gezonde thee, boordevol antioxidanten. Uji no Sato matcha gebruiken we als kookmatcha in een smoothie of voor het maken van matcha latte.

€15,50

Matcha Uji Midori

Groene poeder thee, uit Uji, Japan, in dit gebied wordt al eeuwenlang de beste matcha gemaakt. De ceremonial grade matcha poeder is lucht- en lichtdicht verpakt in een mooi bewaar blik.

€21,50

Matcha Kyo Mukashi

Japanse groene poeder thee van goede kwaliteit, deze is geschikt voor de bereiding van matcha ususha stijl. De matcha thee is zeer gezond door de grote hoeveelheid antioxidanten en heeft tevens een rijke umami smaak.

€25,50

Matcha Matsu no Midori

Matsu no Midori is een heerlijke matcha om dagelijks te drinken, hij wordt in Japan veelvuldig gebruikt tijdens de Japanse Thee Ceremonie (Cha-No-Yu).

€33,50

Matcha Chiyo Mukashi

Matcha is de gezondste groene thee. Matcha Chiyo Mukashi is een klassieke "koicha” matcha. De thee is rijk, aromatisch en heeft een intense kleur met een licht zoete afdronk.

€40,50

Matcha Kotobuki

Matcha is de gezondste groene thee en Kotobuki is hét summum op matcha gebied. Kotobuki betekent zegening, naar het gevoel dat je krijgt als je deze matcha drinkt.

€55,50

Starten met Matcha set

Volledige set met een blikje ceremoniële matcha uit Uji, Japan, een bamboe klopper en een bamboe theelepel.

€36,50 €34,00

Bamboe matcha klopper

Handgemaakte bamboe matcha klopper voor het bereiden van matcha thee.

€12,50

Matcha set (4-delig)

Alle accessoires die je nodig hebt om matcha op de Japanse wijze te bereiden.

€43,75 €39,80

Bamboe Matcha lepel-Chashaku

Bamboe matcha lepel, anti statisch, voor het opscheppen van de juiste hoeveelheid matcha.

€2,50

Matcha theekom

Authentieke matcha kom uit Japan.

€19,80

Matcha klopper houder

Japanse houder voor het opbergen van de matcha klopper.

€8,95

Matcha start plan

De beste manier om lichaam en geest 3 maanden lang een zetje te geven, start elke dag met een kom gezonde matcha boordevol antioxidanten. Ontvang 5% korting op alle andere producten gedurende deze periode.

€64,50 €61,25

Matcha health plan

Zes maanden lang, iedere dag, een detox, een continue stroom van energie en verhoogde concentratie, met een kom verse matcha. Bij dit abonnement ontvang je 10% korting op de matcha en al onze andere producten.

€145,00 €130,50

Matcha health & detox plan

Een heel jaar lang elke dag een vers kopje matcha voor maximale detox, energie, concentratie en meer creativiteit. Met topkwaliteit matcha’s zoals Chiyo Mukashi en Kotobuki. 20% korting op de matcha én al onze andere producten.

€327,00 €261,60
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »