Superior Matcha & Extraordinary Tea
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Deviled Eggs

Deviled Eggs

Een verrassend recept met matcha, geen koekjes of cake maar hartige gevulde pittige eieren.

Kuukskes bedacht deze deviled eggs (met Halloween in het achterhoofd). Je kan de eieren een dag van tevoren maken, om ze te marmeren, dat ziet er heel erg leuk uit. Maar… zelf hebben we er het geduld er niet voor, koken, vullen en opeten! 

 

Ingrediënten voor 6 duivels gevulde halve eitjes:

3 grote eieren

een snuf zout en peper

2 tl kappertjes

1/2 tl wasabi ( of meer)

1 schepje (1 gram) matcha

zwarte sesamzaadjes

1 el yoghurtmayonaise

 

Zo maak je het:

Kook de eieren ca. 7 minuten zodat ze hardgekookt zijn. Laat ze schrikken en nog even afkoelen.  Als de eieren afgekoeld zijn de schaal eraf pellen, doormidden snijden en de dooiers eruit halen. Doe de dooiers in een aparte kom. Voeg nu het zout, de peper, de matcha, de mayonaise, de kappertjes en wasabi toe en mix het geheel tot een glad, groen mengsel.

Vul de halve eitjes nu met dit mengsel en garneer ze met de zwarte sesamzaadjes.

Smakelijk!

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »