• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Matcha accessoires om het perfecte kommetje matcha te maken

Gebruik de traditionele matcha accessoires om het mooiste kommetje matcha met perfecte schuimkraag te maken.
46,75 42,80
+

Matcha accessoires om het perfecte kommetje matcha te maken

De traditionele matcha accessoires voor je eigen matcha theeceremonie zijn:

  • Chawan (theekom): de diameter van de kom is groot zodat er voldoende ruimte is om de bamboe klopper heen en weer te bewegen, de randen zijn recht en redelijk hoog tegen spetteren.
  • Chasen (bamboe klopper): handgemaakt met veel, dunne bamboe tanden waardoor er een mooie schuimlaag onstaat met zeer kleine belletjes. 
  • Chashaku (bamboe lepel): om een lepeltje matcha af te meten. 
  • Kusenaoshi (bamboe klopper houder): deze houdt de bamboe klopper in vorm na gebruik. 

Hoe gebruik je deze matcha accessoires om matcha te zetten?

  1. Gebruik de bamboe lepel om 1 schepje matcha in de matchakom te doen.
  2. Voeg een klein beetje koud water toe en aai dan met het bamboe kloppertje de klontjes matcha eruit tot je een egale groene pasta hebt.
  3. Voeg nu 100-120 ml water toe.
  4. Neem nu weer het bamboe kloppertje en maak snelle M vormige bewegingen om een mooi schuimlaagje op de matcha te kloppen.
  5. Enjoy!