• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Starterset: Matcha & Chasen

1 / 3
35,95 33,95
Deze set bevat een blikje van 30g Superior Matcha, naar keuze, een bamboe klopper en een bamboe lepel. Alles om je dagelijkse matcha klaar te maken.
Levertijd 1-2 dagen
Voor 17:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Starterset: Matcha & Chasen

Met deze starter set heb je alles om matcha te maken. De set bevat; een blikje Superior Matcha (30g) naar keuze, een bamboe kloppertje en een bamboe lepeltje. Kies de matcha:

  • Ceremonial: om mee te starten
  • Premium Ceremonial: om dagelijks te drinken
  • Hyper Premium: de allerbeste kwaliteit

 

MATCHA THEE ZETTEN  

USUCHA STIJL MATCHA BEREIDEN: 

1. Doe 1-2 schepje (1-2 gram) matcha in een kom.
2. Giet een klein scheutje koud water op de matcha en roer deze met de bamboe klopper tot een gelijkmatige pasta.  
3. Voeg 80-100 ml heet water van maximaal 80°C toe en mix met de klopper op de volgende manier: houd de klopper verticaal en maak bewegingen alsof je steeds de letter M in de matcha schrijft. Als de oppervlakte een romige schuimkraag heeft ben je klaar! 
4. Drink de matcha en geniet. 

 

KOICHA STIJL MATCHA BEREIDEN: 

Voor koicha gebruik je twee keer zoveel matcha, namelijk 2-4 schepjes (2-4 gram), en half zoveel water, namelijk 40-50 ml. Hier gebruik je geen snelle bewegingen, met de bamboe klopper "aai" je de matcha tot die effen donkergroen is zonder schuimkraag. 

 

MATCHA THEE IS GEZOND

Matcha is een Japanse groene poederthee die in z’n geheel wordt opgedronken. Hierdoor worden circa 10x meer anti-oxidanten geconsumeerd dan bij andere groene thee, dit is de reden dat matcha als zeer gezond wordt gezien. Antioxidanten spelen een belangrijke rol bij het tegengaan van verouderingseffecten. Het drinken van matcha verhoogt het bewustzijn en concentratievermogen en geeft urenlang een stroom energie zonder pieken of dalen. 

 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Specificaties
Gewicht: 30 g