SUPERIOR MATCHA & EXTRAORDINARY TEA

Brownies met matcha glazuur

Brownies met matcha glazuur

Deze brownies met matcha glazuur zijn zonder suiker en vegan.

Het recept voor deze heerlijke uitziende raw brownies vonden we op instagram bij Juliamichelle.health

 

Ingredienten:

Voor de brownies:

125 g pecannoten

30 g geraspte kokosnoot

50 g cacaopoeder

225 g medjool dadels, ontpit

1 eetlepel gesmolten kokosolie

 

Voor het glazuur:

1 theelepel matcha

60 g cashewnoten, een nacht geweekt

30 g kokosboter

30 ml kokosolie

30 ml kokosmelk

1 eetlepel ahornsiroop

 

Hoe te maken:

Plaats alle brownie-ingrediënten in een keukenmachine en zet deze net zolang aan tot je een kleverig deeg hebt. Druk dit mengsel in een met kokosolie ingevette, vierkante vorm en plaats dit in de koelkast.

Breng voor het glazuur de ingrediënten in een krachtige blender en mix dit tot een gladde en romige mix.

Giet deze mix op de brownie-basis en plaats het geheel 2-3 uur in de koelkast of tot de bovenste laag hard is. Haal uit de vorm, snijd instukken en geniet ervan.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »