SUPERIOR MATCHA & EXTRAORDINARY TEA

Matcha-havermout met blauwe bessen en banaan

Matcha-havermout met blauwe bessen en banaan

Start de dag goed met een gezond ontbijt, met deze kom vol groene energie vliegt de ochtend voorbij.

Op het blog van Foodaholics, stuitte ik op dit havermoutontbijt. Ik heb het zelf gemaakt met sojamelk, omdat we (bijna) geen koemelk meer gebruiken, het is meestal ook zoeter dan gewone melk dus hoeft er niets extra bij. En doordat ik geen suiker toevoeg krijg ik geen energiedip enkele uren later.

 

Zo maak je het:

Maak de havermout zoals op de verpakking aangegeven staat. Doe de matcha in een kom en voeg een beetje koud water toe, roer de matcha totdat alle klontertjes verdwenen zijn. De havermout toevoegen en goed mengen zodat je een heldergroene pap krijgt. Nu stukjes banaan en blauwe bessen toevoegen.

Smakelijk!

 

Ingrediënten

40 g havermout

250 ml (soja)melk

1 theelepeltje matcha (Uji no Sato)

koud water

1 banaan

hand vol blauwe bessen

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »